كاشت ايمپلنت دندان براي افراد سيگاري ميتواند يك كار پر ريسك و چالش برانگيز باشد. بنابراين هر متخصصي زير بار انجام آن نميرود. زيرا همه اشخاصي كه سيگار ميكشد كانديد خوبي براي جراحي ايمپلنت نيستند و تنها در شرايط خاصي مي توانند اينكار را انجام داد.
افرادي كه به صورت معمولي سيگار ميكشند و ميتوانند مصرف آن را محدود كرده يا ترك كنند، ميتوانند مانند افراد ديگر با كمك ايمپلنت، جاي دندان خالي خود را پر كنند. اما اگر شخصي به شدت سيگاري است و نميتواند سيگار را ترك كند (يا مصرف آن را محدود كند) كانديد خوبي براي كاشت ايمپلنت دندان نيست. از آنجايي كه هزينه ايمپلنت دندان بالا است و يك فرآيند چند مرحله اي طولاني مدت محسوب مي شود بهتر است از قبل تمام شرايط را مهيا كرد تا با شكست مواجه نشود.
عوارض احتمالي كاشت ايمپلنت دندان براي افراد سيگاري چيست؟
سيگار كشيدن سواي از اينكه در حالت عادي عوارض زيادي براي دهان و دندان و بدن دارد دستكم 4 عارضه مهم براي افرادي كه قصد دارند ايمپلنت بكارند دارد. در ادامه به صورت خلاصه اين 3 عارضه توضيح داده شده اند.
افزايش خونريزي حين و بعد از عمل
كشيدن سيگار مي تواند موجب رقيق شدن خون شده و به همين دليل خونريزي در طي عمل و بعد از آن بيشتر تجربه مي شود. همچنين نيكوتين موجود در سيگار مي تواند باعث شود تاثير داروي بيهوشي بر روي بيمار كاهش پيدا كند. به همين جهت متخصص ايمپلنت توصيه مي كند كه دست كم از 1 هفته قبل از شروع جراحي شخص سيگار را ترك كند.
ايجاد حفره خشك بعد از كشيدن دندان
كشيدن سيگار بعد از خارج كردن دندان ميتواند مانع از تشكيل لخته خون در حفره خالي شود و احتمال ايجاد حفره خشك يا دراي سوكت را افزايش مي دهد. اين يك وضعيت به شدت دردناك است و روند كاشت ايمپلنت را به تعويق مي اندازد. براي پيشگيري از بروز اين مشكل و كاهش عوارض كاشت ايمپلنت براي افراد سيگاري ميبايست بعد از كشيدن دندان به هيچ عنوان سيگار استعمال نشود.
شكست فرآيند پيوند استخوان
يكي از پروسههايي كه معمولاً قبل از كاشت ايمپلنت براي از افراد انجام داده مي شود، پيوند استخوان است. اگر بيمار از بافت استخواني كافي برخوردار نباشد نمي توان براي او ايمپلنت كاشت. ابتدا بايد حتما با كمك پيوند استخوان به فك و محل كاشته شدن ايمپلنت استحكام وبخشيد سپس جراحي رر آغاز كرد.
اگر قبل و بعد از عمل پيوند استخوان سيگار كشيده شود كل فرآيند به خطر خواهد افتاد و احتمالا از چند هفته تا چند ماه جراحي اصلي كاشت ايمپلنت به تعويق مي افتد.
- یکشنبه ۲۶ دی ۰۰ ۱۷:۰۰ ۳۲ بازديد
- ۰ نظر